SERVICE?
Service i AA-gruppen kan vara en viktig del i tillfrisknandet. Du som känner att det är dags att lämna över den typen av uppdrag till andra som bättre behöver dem, kan med fördel fortsätta göra service inom kretsen. Det finns mängder med uppdrag som väntar på just dig, allt ifrån att sätta upp affischer på offentliga anslagstavlor till att hålla föredrag - samt ungefär allting däremellan!
AA:S BUDSKAP
Att föra AA:s budskap vidare till andra alkoholister är en del av tillfrisknandet i AA. Men det finns många fler än vi som kan nå lidande alkoholister - alla de människor som finns i alkoholistens närhet.

Genom att informera om AA på arbetsplatser, inom vården, i skolor, på anstalter etc, så når vi indirekt alkoholister med budskapet om att vi finns och att vi kan erbjuda en lösning. Inom Göteborgskretsen finns en kommitté som samordnar och förmedlar offentlig information. Denna OI-kommitté håller regelbundet möten. Du finner tid och plats för nästa möte under AA-aktuellt.(Meddelas inom kort.)

Du som tillsammans med oss vill upp på barrikaderna för att sprida kunskap om AA är välkommen till nästa möte och/eller så kan du skicka ett mejl till soik@aa-goteborg.se. Om du har någon idé om personer eller organisationer som vi skulle kunna kontakta för att få till stånd en informationsträff om AA så mottages den tacksamt.

VILL DU ATT VI KOMMER TILL DIG?

Vill du ha information om AA på din arbetsplats, skola eller förening - tveka inte att kontakta oss!

Mejla
soik@aa-goteborg.se

 
 
 
 
Uppdaterad 2020-10-21